Let op: door omstandigheden gaat het VV Alkmaar Soccer Camp niet door. Als je reeds aangemeld bent heb je hierover bericht gekregen met meer informatie. Wij hopen spoedig meer duidelijkheid te kunnen geven over nieuwe data voor het volgende Soccer Camp.

Voetballen bij VV Alkmaar in 2023!

Lijkt het jouw dochter leuk om te voetballen en te schitteren bij VV Alkmaar? In de zomer zijn er twee 3-daagse voetbalkampen. Deze kampen zijn Girls Only en voor alle meisjes in de leeftijd 6 t/m 16 jaar is het mogelijk om deel te nemen! Hierbij krijg je training van VV Alkmaar trainers en speelsters! En kan je gescout worden! IDeze kampen zijn Girls Only en voor alle meisjes in de leeftijd 6 t/m 16 jaar is het mogelijk om deel te nemen! Ongeacht of je al op voetbal zit. Beleef VV Alkmaar en meld je aan voor één van de events.

Wat is het programma?

Tijdens de VV Alkmaar Soccer Camps staat een gevarieerd programma centraal, waarbij de meiden zullen schitteren tijdens verschillende techniek,- partij,- en spelvormen. De trainingen staan onder begeleiding van gediplomeerde trainers samen met Eredivisie speelsters van VV Alkmaar. Deze combinatie van ervaring en enthousiasme zorgen ervoor dat alle events een onvergetelijke ervaring wordt! 

De VV Alkmaar Soccer Camps zijn 3-daagse edities tijdens de zomervakantie. De deelnemers zullen dagelijks van 9.00 uur - 15.00 uur trainen volgens de VV Alkmaar Methode. De kosten voor het 3-daagse VV Alkmaar Soccer Camp bedraagt € 169. De Soccer Camps zijn inclusief een compleet tenue (shirt, broek en sokken). 

Wat kunnen deelnemers verwachten:

- Een VV Alkmaar Soccer Camps tenue (shirt, broek en sokken)
- Begeleiding van gediplomeerde trainers & VV Alkmaar speelsters
- Dagelijkse lunch, tussendoortjes en drinken
- Vernieuwd veld-, en animatieprogramma
- Kans om gescout te worden

Bij vragen of opmerkingen kan er gemaild worden naar: vvalkmaar.soccercamps@gmail.com

Voetballen bij VV Alkmaar

- Voor meiden van 6 t/m 16 jaar
- Voor meiden van alle voetbalniveau's!
- Training van VV Alkmaar Eredivisie speelsters
- Voetbaldagen en kampen!
- Eigen VV Alkmaar Tenue (kamp)
- Kans om gescout te worden


Locaties & data

Partners

vv Alkmaar